aishwarya rai

    2006 yılında umrao jaan adlı filmde oynamıştır kendileri, aynı zamanda filmin başrollerinde abhishek bachchan(şimdiki kocası), shabana azmi,sunil sheety gibi önemli bolywood oyuncuları oynamıştır. filmden izlenmesi gereken kliplerden başlıcaları salaam,jhute ilzam,pooch rahe hain adlı şarkıların klipleridir . hanımefendiyi izledikçe "allahım bunu neden bana yaptın,o hindistanda ben istanbulda " diye isyanlara sebep olmuştur. dünyanın en güzel kadını olmasına rağmen sevgili konusunda yapmış olduğu tercih ajdarı aratırıyor. salman khan,vivek oberoi,abhishek bachchan . devdas film çekimlerinde srk ile ufak bir kaçamakları olup o zaman ki sevgilisi salman khan ile yakın dostu srk nın aralarının açılmasına sebep olmuştur . aynı zamanda salman ile sevgili iken sık sık salmandan dayak yediği söylenir.
    (12.02.2008 12:09)

rani mukherjee

    kajol mukherjee devgan ile amca kızıdır ama her ne hikmetse araları pek iyi değildir . günlük hayatta görüşürlermi bilinmez ama karan johar sayesinde mutlaka bir filmde yan yana gelirler. kajol,shahrukh khan,rani mukherjee hintlilerin ve hint filmi severlerin mutlaka tekrar tekrar bir arada görmek istedikleri şahsiyet. dip not: karan johar shahrukh khan ile kajol un bir arada bulunduğu bir film çalışmlarına başlamış filmin adı "my name is khan" kajol ile srk orda evli müslüman bir çifti canlandırıcak bakalım rani filmin neresinden çıkıcak :)
    (12.02.2008 11:54)

shahrukh khan

    hızlı konuşmasından dolayı bazen ne dediğini anlamadığım şahsiyet ama buna rağmen çok sevilir ve haftada bir akşam ilaç niyetine bir filmi izlenir . özellikle kal ho naa ho adlı filmi tavsiye edilir .
    (12.02.2008 11:49)

om shanti om

    itni shiddat se maine tumhe pane ki koushish ki hai, ke har zarre ne tumhe mujhse milane ki saazish ki hai"
    "khatein hai agar kisi chees ko dil se chaho toh puri kayanat use tumse milane ki koshish mein lag jati hai"
    "aaj aap sabne milke mujhe meri chahat se milaya.. thankss" .
    aaj mujhe yakin hogaya dosto, ki hamari zindagi bhi hamare hindi filmon ke jaisa hi hai.. jaha pe end mein sab kuch theek ho jaata hai.. "happies endings".. lekin agar end mein sab kuch theek na ho to woh the end nahi hain dosto.. picture abhi baaki hai mere dost...

    sözleriyle hafızalara kazınan film
    (12.02.2008 11:44)

sayfa: 1...-4-5-6

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.